dimecres, 4 d’agost del 2010

Dimecres 4 d'agost al Cadí-Moixeró

Ja tornem a ser aquí, per tal d'informar als ansiosos pares i mares del casal!

Comencem pels més petits, els estels: ahir a la tarda varen fer una colla de jocs d'aigua, per si no estaven prou remullats! Avui han rebut la visita de la intendència, que els hi ha canviat una tenda que no estava prou potable per aguantar els aiguats del pirineu català. Aquest vespre menjaran uns flams boníssims!!

Les xerpes avui han pujat el Moixeró des d'on han gaudit unes vistes magnífiques. Finalment, han arribat en plena forma al refugi!! Ara s'estan preparant per un sopar ben suculent: aquest vespre no hauran de cuinar, el refugi ho farà per elles! La Mireia, després d'un petit problema digestiu, ja torna a estar al 100% i incorporada al grup.

I pel que fa els flames, avui han completat l'etapa més dura de tota la ruta. Impressionant. Unes màquines del pedalar. Han ascendit 850m d'altitud desde Bagà fins al refugi de Rebost, a tocar a Coll de Pal. Un total de 30km, tenint en compte que només 7km eren de baixada... Tota una fita per aquest grup! Però la nyoca, les "xuxes" i l'aigua ajuden a pujar el que faci falta. Han arribat trinxats però com uns campeons al refugi. Després ha arribat un altre component del grup flama, en Guillem, qui s'incorpora amb moltes energies a la ruta! Han fet un dinar-berenar ben dolç, les princeses del grup s'han dutxat amb aigua calenta (els nens, resulta que tenen alèrgia a la higiene) i han descobert com són realment els llits i les normes d'un refugi de muntanya.

Una abraçada ben muntanyenca a tots els pares i mares i companyia!!