divendres, 6 d’agost del 2010

Divendres 6 d'agost. La CASA!!!!!!!!!!!!!

Ja som a la casa!! Us posem al dia...

Estels: Després de llevar-nos ben d'hora al matí i fer una bona caminada que ens ha costat tot el matí, els Estels hem arribat a la casa a punt per fer la rebuda als Xerpes i als Flames. Just a l'arribar a la casa de colònies hem rebut a l'Alba que venia amb molta energia per passar tot el cap de setmana amb nosaltres! Ara ja estem tots ben nets i polits (amb una bona dutxa) i acabant d'enllestir el nostre himne!:)


Xerpes: Un cop vist un tou d'estels fugaços fent vivac aquesta nit passada, ens hem llevat ben d'hora per esmorzar i fer una suau caminada fins a Pi on hem rebut la incorporació de l'Aina i l'Andrea i on també hem dinat (ben bé al costat dels Flames). Després de dinar hem anat tirant cap a la casa de colònies Cortariu, on els Estels ens han fet la rebuda. Ara ja som a la casa ben instal·lats apunt per jugar el Sing Star!

Flames: El sopar sorpresa que ens va cuinar i servir l'Ignasi Colom va ser tot un èxit, malgrat la ventada que ens va acompanyar durant tota la vetllada. Als postres vam celebrar el sant de la Neus amb un brioix de xocolata i lacasitos! Després de dormir sobre un terra molt verd i al costat de la piscina municipal d'Alp, hem iniciat la nostra última etapa amb bicicleta (després d'esmorzar evidentment, que no falti). Ha sigut un recorregut amb pujades i baixades constants que ens han portat fins a Pi, un poblet molt petit. Com ja sabeu, hem coincidit amb les xerpes i havent dinat hem pujat altra vegada a la bicicleta per pujar els dos últims quilòmetres (o més, ja no portem el compte...) de la ruta. Els més petits ens han fet una rebuda molt dolça i "marrana", llavors ens hem pentinat i enclanxinat, berenat i descansat. La nostra Mar ens ha dit adéu (guapa com sempre), salvant-se per molt poc de la rebuda dels estels. Estem a punt pel joc de nit (estan, perquè els monis... estem a punt per dormir, ajajaaaj). A tope, com sempre i gas!!

Moltes gràcies Guasch per haver-nos portat totes les motxilles a la casa de colònies, així com també tots els estels de dos en dos i fer-los l'arribada menys feixuga!!

Gràcies per tots els missatges que ens aneu deixant, són una xispa per continuar-vos informant amb les mateixes ganes que el primer dia!