dimecres, 1 d’agost del 2012

Tercer dia de colònies!!!

Ja ens trobem a l'equador de l'acampada-ruta! Avui, dia de molta calor i passat per aigua ja que ambdós grups han passat una llarga estona refrescant-se. Els Flames ho han fet al Salt del Molí a Vidrà, i a la tarda, ja més frescets han continuat amb la seva ruta que cada vegada els acosta més a la casa de colònies. Demà els espera fer el pic de Puigsacalm i dormir al refugi de Santa Magdalena. Per la seva banda els Estels han fet matí de bany als gorgs i a la tarda han començat a muntar una cabana al campament base amb troncs per superar així un dels reptes d'aquestes colònies per poder ser uns autèntics exploradors i exploradores!!!

Bona nit i fins demà!!

Segon dia de colònies!

Posem fi al mes de juliol amb el 2n dia de colònies del Casal Claret. Ha estat un dia de molta calor, km de caminada pels dos grups, banys i jocs a l'aigua i molt cotxe (pels intendents!!!)

El grup dels Estels han fet una bona caminada, més llarga del compte fins i tot ja que és el que passa quan et passes de camí i has de recular una mica. Durant el camí, han superat el repte i les nostres espectatives i han fet el recorregut amb temps rècord. Un cop acabada la caminada encara els quedaven forces per tornar a caminar per remullar-se.

Per la seva banda, els Flames, que venien de fer jocs de nit moguts, han arribat al càmping de Vidrà on uns fabulosos intendents ja els tenien preparades les tendes i el carbonet per fer la barbacoa. A posteriori tarda de piscina i ping pong. Total que van cuidats a cos de rei!

Ens veiem demà! Esperem els vostres comentaris.