dimarts, 3 d’agost del 2010

Dimarts 3 d'agost

El sol ha tornat!!

Després de la tempesta d'ahir, la calma ha tornat a les colònies del Casal.

Els Estels han descobert el riu que tenen aprop. També han descobert que l'aigua és FREDA!!! No patiu ja s'hi acostumaran. De la resta del dia, flors i violes al campament.

Els Xerpes ja han completat la seva etapa sense cap novetat destacable. Avui a la nit dormiran sota el cim del Moixeró i demà faran atac al cim i cap als Cortals de l'Ingla.

Els Flames han gaudit d'una remullada als gorgs dels Empedrats. Mentrestant la "furgo" ha aprofitat per portar a reparar un parell de bicis i comprar les intendències dels mateixos Flames i els Estels.

En Furri i en Morera ens acompanyen mentres escrivim aquest post. Unes bellísimes persones (a veure si els deixem a Bagà i deixen de molestar!!! jaja)

Salutacions a tots els seguidors del blog. Una abraçada!!

Dilluns 2 d'agost

Hola a tothom!!!

Ahir no vam poder actualitzar la informació dels grups, la cobertura era mínima!! Així que som-hi!!

Estels:

Els Estels van arribar al terreny d'acampada feliçment el dilluns, però el que era un dia tranquil es va complicar al vespre. Els nuvols van apareixer i poc després una forta tempesta va descarregar sobre d'ells!! Alguna tenda va patir inundacions greus i les monitores van fer una trucada d'ajuda ala intendència Xerpa. EN Teti i en Carles, van arribar amb tendes de recanvi per tal de poder passar la nit comodament. Després d'aquesta nit, que els nanus han viscut com una aventura, el dia d'avui l'estan dedicant a explorar el terreny! Bona estada Estels.


Xerpes:

Els Xerpes també van tenir una tarda-vespre moguda. La tempesta també va arribar a Refugi del Serrat de les Esposes, cosa que va fer canviar els plans i aqueta nit l'han passat sota cobert. Com us deiem en Teti i en Carles els van anar a fer la intendència i s'els va girar feina. Gràcies Teti i Carles. Pel que fa a la ruta, la van fer sense problemes i avui encaren l'etapa potser més dura. Bona Ruta!!!


Flames:

Els Flames tampoc es van escapar de la pluja. Després d'una etapa amb bici de duresa mitjana. Un forta pujada i una llarga baixada, van haver de correr a muntar les tendes. Tot i la ràpidesa, una de les tendes es va inundar. O sigui que avui han dormit una mica més estrets. I aquest matí després d'una etapa molt i molt curta en bici, són a banyar-se als gorgs dels Empedrats. Bona remullada!!