dimarts, 3 d’agost del 2010

Dilluns 2 d'agost

Hola a tothom!!!

Ahir no vam poder actualitzar la informació dels grups, la cobertura era mínima!! Així que som-hi!!

Estels:

Els Estels van arribar al terreny d'acampada feliçment el dilluns, però el que era un dia tranquil es va complicar al vespre. Els nuvols van apareixer i poc després una forta tempesta va descarregar sobre d'ells!! Alguna tenda va patir inundacions greus i les monitores van fer una trucada d'ajuda ala intendència Xerpa. EN Teti i en Carles, van arribar amb tendes de recanvi per tal de poder passar la nit comodament. Després d'aquesta nit, que els nanus han viscut com una aventura, el dia d'avui l'estan dedicant a explorar el terreny! Bona estada Estels.


Xerpes:

Els Xerpes també van tenir una tarda-vespre moguda. La tempesta també va arribar a Refugi del Serrat de les Esposes, cosa que va fer canviar els plans i aqueta nit l'han passat sota cobert. Com us deiem en Teti i en Carles els van anar a fer la intendència i s'els va girar feina. Gràcies Teti i Carles. Pel que fa a la ruta, la van fer sense problemes i avui encaren l'etapa potser més dura. Bona Ruta!!!


Flames:

Els Flames tampoc es van escapar de la pluja. Després d'una etapa amb bici de duresa mitjana. Un forta pujada i una llarga baixada, van haver de correr a muntar les tendes. Tot i la ràpidesa, una de les tendes es va inundar. O sigui que avui han dormit una mica més estrets. I aquest matí després d'una etapa molt i molt curta en bici, són a banyar-se als gorgs dels Empedrats. Bona remullada!!

1 comentari:

  1. Estem molt contents de la vostra valentia, ens imaginem l'aventura de les tendes sota la pluja. Ànims i endevant que el sol ja és aquí!!!!!

    Gemma i PepLluis

    ResponElimina